203-има полицаи, граничари и пожарникари с награди за празника на МВР

DenNews.bg
04.07.2013
размер на текста:

 203-ма служители на ОДМВР, ОУПБЗН и РДГП – Кюстендил са наградени по случай празника на полицията и постигнати добри резултати в работата.

На тържествени събрания на структурите бяха връчени наградите. С писмена похвала са наградени 9 служители от директора на ГД ПБЗН – МВР, 11 са наградените от началника на ОУПБЗН – също с писмена похвала. 79 са служителите на Регионална дирекция “Гранична полиция”, наградени с писмена похвала – 16 със заповед на директора на ГДГП –МВР, 63-ма – със заповед на директора на РДГП. Наградените служители на ОДМВР с писмена похвала са 104-ма, на 7 служители е присъдена първа степен на категория Г, на 2-ма – втора степен на категория Г, на 4-ма – първа степен на категория Е и на 10 служители – втора степен на категория Е.

 


Комисар Елиан Стамболийски поздрави служителите на ОДМВР от името на ръководството на МВР и от свое име по случай празника и пожела здраве, благополучие и успехи на всички служители.
Снощи приключи Турнирът по футбол на малки вратички на служители на МВР, посветен на Празника на служителите. Състезаваха се отборите на ОДМВР, ОУПБЗН, РДГП – Кюстендил, РДГП – Драгоман, отбор на Съдебната система и на РУП Кюстендил и РУП Дупница. Първото място завоюва отборът на ОДМВР – Кюстендил, второто – отборът на ОУПБЗН – Кюстендил, третото – отборът на РУП Кюстендил. Директорът на ОДМВР връчи купи и грамоти на призьорите.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети