БСП- съветник поиска главата на общинска юристка от ГЕРБ, тя му се озъби през Фейсбук с «#‎махайтесебе‬»

dennews.bg
22.07.2013
размер на текста:

След като общинският съветник от БСП Георги Пехливански поиска да бъде отстранена от общинска администрация юристката Десислава Стойнева, която е от ГЕРБ, тя не му остана никак длъжна. От страницата си във Фейсбук Стойнева, която отмаря на родното Черноморие му отговори следното: «Чувствата са ни взаимни, другарю Пехливански! И на мен, и на много българи, които са за демокрацията и против вашето олигархично мутрокомуноидно управление им ПИСНА да ви гледат във властта и затова искаме да се самоотстраните с мир! Я, какво съвпадение в исканията ни се получи!‪#‎махайтесебе‬”.

 

За да подчертае своя неприязън към кабинета Орешарски, Десислава Стойнева дори си сложи снимка във Фейсбук със шапчица на баба Яга и обяви, че яха метлата, за да измете всички орехоподобни.
На последната преди лятната ваканция сесия на местния парламент Георги Пехливански поиска справка от кмета Методи Чимев за това колко юристи са назначени на щат към общината и сред едно от имената бе това на Десислава Стойнева, която месечно получава заплата от 800 лева. Тъй като тя е основният организатор на протестите в Дупница срещу кабинета „Орешарски”, член е на ГЕРБ, както и на Общинската избирателна комисия, Пехливански предложи да бъде отстранена. И попита тя каква е- юрист или организатор на протестите в Дупница.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети