Делото за убийството на Тони на Апелативен съд

Прокуратурата протестира оправдателната присъда на Владислав Григоров

dennews.bg
04.06.2013
размер на текста:

Делото за убийството на Антонислав Георгиев от Дупница ще се гледа на втора инстанция пред Апелативен съд. Това стана ясно, след като прокуратурата протестира оправдателната присъда на Владислав Григоров, произнесена на първа инстанция от Кюстендилския окръжен съд. Държавното обвинение изразява остро несъгласие с този факт, а какви точно са съображенията, ще стане ясно, след като съдът представи своите мотиви за оневиняването на Владислав Григоров.
Продължилото близо година дело приключи на 14-и май. Прокуратурата повдигна обвинение срещу Владислав Григоров с мотивите, че той е извършил убийството на Антонислав Георгиев предумишлено.
Кървавата драма се разигра в семейния апартамент на фамилия Григорови, която е в Канада от 11 години, на 23-и юли 2011-а година. Според основната версия след спор за неплатена сметка в благоевградска дискотека Владислав бил нападнат в дома си от Емил Борисов-Тазманиеца, Ангел Недев и Антонислав. След спречкване Владислав заклал с парче стъкло Антонислав. Според Владислав Тазманиецът, който бил и един от големите дилъри на дрога в Дупница и региона, е убил Антонислав с кухненски нож.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети