Майката на убитата Даниела Кацарска: За едни тухли и керемиди затриха детето ми

dennews.bg
04.06.2013
размер на текста:

За едни тухли и керемиди бившият ми зет Евгени Кацарски уби детето ми. Това обяви на днешното заседаение по делото за убийството на Даниела Кацарска майката Йорданка Тодорова, която първа даде показания от призованите 6 свидетели. Според майката на Даниела Кацарска нейният бивш зет имал планове за едно безоблачно и щастливо бъдеще с имотите, които притежавала приживе убитата, и това била основната причина да прекъсне живота й.
В съдебната зала днес майката обърна внимание и на факта, че и Даниела и Евгени са имали финансови затруднения заради теглените и от двамата кредити. До тях се стигнало, тъй като Евгени проиграл всички пари на покер.
За това, че Евгени е имал слабост към хазарта, призна и неговия баща, който обясни, че наистина синът му играел на покер за малки суми. И обясни, че сина му е „перушан, за който парата е нищо, не се интересува дори и от имоти”.
Днес стана ясно, че ябълката на раздора между двете фамилии се оказва наследствен имот на Даниела Кацарска. Основната версия според която Евгени Кацарски е убил съпругата си именно заради спор за собственост върху два от апартаментите там.
За това, че има спор между двете семейства стана ясно при разпита както на майката, така и на свекъра на Даниела Кацарска. Според майката свекъра се е опитал да ги измами, като след завършването на строежа на кооперация върху имота записал на свое име всички апартаменти. Той също обясни пред съда, че след като разбрал, че Даниела иска да се развежда със сина му, решил да не дава ключове за нито един от апартаментите на снаха си и майка й. Това било така, за да не се налага един ден да им дава нещо, за което е давал пари за ремонти.
Днес показания даде и Славчо Томанов, приятелят на Даниела Кацарска, който я бе открил окървавена на стълбите във входа на блока й в жк „Дупница”.
Делото продължава утре с разпита на още свидетели.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети