Германея стартира на 10 юли с играчи на Марек и Миньор (Бд)

Константин Соколов
26.06.2013
размер на текста:

Германея стартира подготовка за новия сезон на Югозападната “В” група на 10 юли. По първоначален план тренировките трябваше да започнат на 3 юли, но заради късния старт на първенството (18 август), старши треньорът Борис Кръстев направи лека промяна.
Сапаревобанският тим вече уреди и първото си сигурно ново попълнение. Нападателят Робертин Атанасов, играл за последно в Миньор (Бд), ще подсили Германея за новия сезон. В напреднала фаза са и преговорите с крилото Асен Васев, който изкара пролетния полусезон в отбора на Марек. Единственият напускащ е Румен Ангелов-Шивача, който разочарова с изявите си във втората част на изминалото първенство и се разделя по взаимна договорка с ръководството. Наставникът Кръстев има намерението да привлече още един или двама футболисти, като приоритет е намирането на разиграващ полузащитник.
В подготвителния период Германея ще изиграе не повече от 4 контролни срещи, като съперниците и датите допълнително ще бъдат уточнени.
“Важното е, че запазихме ядрото на отбора. Все още сме в почивка, а след това ще искам да направим добра подготовка преди старта на новото първенство. Надявам се да уредим и лагер, като ще имам разговори с кмета на Сапарева баня по този въпрос”, коментира старши треньорът Борис Кръстев
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети