Марек стартира с куп нови попълнения и нов терен

Константин Соколов
19.06.2013
размер на текста:

Новакът в “Б” група Марек започва подготовка за първенството на втория ешелон. Първата тренировка е насрочена за четвъртък от 10.30 часа на стадион “Бончук”. Очаква се за първото занимание да пристигнат доста нови попълнения, с които треньорът Румен Стоянов ще има задачата да сглоби боеспособен състав за професионалния футбол. Първата част от подготовката ще протече в домашни условия, а от 10 юли отборът ще замине на лагер.
Междувременно започва и подмяна на тревната настилка на официалния терен, за да може стадион “Бончук” да вземе лиценз за “Б” група. Ремонтът на терена за втора поредна година и то напълно безплатно ще извърши фирма “Мултимастър” с президент Ивайло Борисов. “Правим всичко възможно теренът ни да придобие вид, отговарящ на всички изисквания. Изключително благодарен съм на Ивайло Борисов, чиято фирма за втори пореден път се зае с ремонта, при това напълно безплатно”, каза за DenNews.bg изпълнителният директор на Марек Иво Паргов.
Паралелно с подобряването на тревната настилка ще тече и ремонта на административната сграда на стадиона, с което пък се наема община Дупница.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети