Младежи преспаха в ареста за погром по центъра на Дупница

DenNews.bg
18.06.2013
размер на текста:

Четирима младежи са арестувани за извършен погром в централната част на града. Към 2 часа снощи К.Г. – на 17 г., К.М. – на 18 г., М.Г. – на 20 г. и К.С. – 17 г. – всички от Дупница, били заловени да повреждат пътни знаци, да обръщат контейнери за смет, да трошат пейки и павилион за вестници.
Те са задържани с полицейска мярка за 24 часа, срещу тях е образувано досъдебно производство за унищожаване на чуждо имущество.
Около 22.55 часа снощи на ул. “Цар Освободител” в Дупница е установен Л.Н. – на 52 г. от с. Баланово, който управлявал лек автомобил след употреба на алкохол - техническото средство е отчело наличие на 2,25 промила алкохол в издишания от водача въздух. По случая в РУП Дупница е образувано бързо полицейско производство.
Пиян шофьор е задържан и в бобовдолското село Мламолово. Бързо полицейско производство е образувано срещу С.Л. – на 22 г. от Бобов дол. Той управлява лек автомобил “Опел Вектра” след употреба на алкохол. Същият е изпробван с техническо средство, което е отчело наличие на 2,15 промила алкохол в издишания въздух.


 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети