18 cъветници в завера срещу шефа ОбС-Дупница, искат главата му

DenNews.bg
11.06.2013
размер на текста:

18 общински съветници се подготвят да депозират искане и да гласуват оставката на председателя на местния парламент в Дупница Ивайло Константинов. Това щяло да стане на следващата сесия на местния парламент, а в основата на заверата стояла групата на БСП начело с председателя й Станислав Павлов. Първи към тях се присъединили петимата съветници от партия ЛИДЕР, чийто водач инж. Владимир Владимиров бе изхвърлен от поста заместник- председател на ОбС по искане на Константинов.
Макар и по-късно, към заверата са се включили и от групата на ОДС, които по-рано отрекоха да имат намерение да искат оставката на Ивайло Константинов.
Оказва се, че причината за готвената оставка не била толкова на партийна, колкото на личностна основа. Повечето от съветниците, обединили се около искането за оставката на Ивайло Константинов били разочаровани повече от неговото лично отношение към тях, което вече не им се нравело.
Факт е, че все още обединилите се около тази идея съветници, все още не са избрали човек, който да застане на този пост. Засега се спряха името на бившия кмет на Дупница от СДС арх. Асен Пилев, който в момента е съветник от квотата на партия ГЕРБ.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети