Нивата на жриците на любовта край Бараково отива на търг

DenNews.bg
10.06.2013
размер на текста:

Снимка: Архив

Земеделски имот в землището на кочериновското село Бараково, по-известен като „нивата на жриците на любовта” ще търси новия си собственик на търг. Това решение взе на последната си сесия Общински съвет-Кочериново.
Преимуществото на парцела, малко над декар и половина, обаче не е толкова в панорамата към стоянката на проститутките, а разположението до главен път Е-79.
След шегите за „бонусите” към имота, който иначе е едва пета категория, които идват от почти постоянното присъствие на проститутки на разклонението от пътя за Бараково към главния път, съветниците определиха начална тръжна цена от 6408 лв.
Продажбата на други два имота в землището на село Стоб пък бе спряна от ОбС, тъй като стана ясно че през имотите минава трасето на главния водопровод Рила-Кочериново и единодушно бе взето решението земята да остане общинска.
На последната сесия местния парламент в Кочериново взе решение и за възлагане на изработване на Общ устройствен план на общината.
С това решение съветниците взеха последния възможен влак, за да избегнат налагането на глоба на общината. Както е известно с промяна в закона всички общини са задължени да започнат процедури за изготвяне на ОУП до средата на тази година.
 

Най-четено

Темите от "Кочериново"

Етикети