Мария Шарапова помогнала за триумфа на Гришо

dennews.bg
09.05.2013
размер на текста:

Най-добрият български тенисист Григор Димитров победи световния номер 1 Новак Джокович, а принос за страхотния успех има и руската звезда Мария Шарапова. През последните месеци се заговори, че българинът и Маша са повече от приятели. Веднага след двубоя в Мадрид пък Гришо обясни на какво се дължи успехът му срещу сърбина, като спомена и приятелката си.
„Искам да благодаря на моя отбор, на моето семейство, което не е тук. Няколко думи от моята приятелка, които тя ми каза преди началото на мача. Думите й ми помогнаха и ще ги помня винаги. Няколко изречения, които съм чувал и преди, но определено ми подействаха в този момент“, каза Димитров, цитиран от Гонг.
Последва въпрос, какво е казала тя, но тайната ще си остане само между Гришо и Маша. „Това е лично, но определено искам да й благодаря“, допълни само тенисистът.
Любопитното е, че веднага след мача на Димитров срещу Джокович, Мария Шарапова трябваше да излезе да изиграе своята среща от женската схема на надпреварата в Мадрид. Така че със сигурност рускинята е била близо до Григор по време на вчерашния му триумф.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети