150 фенове на Марек сигурни за Бистрица, записванията продължават

Константин Соколов
22.05.2013
размер на текста:

150 достигна броят на записалите се фенове на Марек за пътуването до софийското село Бистрица, където дупничани гостуват на местния Витоша в мач от предпоследния кръг на Югозападната “В” група. Дербито е в неделя от 18 часа като от футболния клуб и община Дупница организират безплатен транспорт за запалянковците. Записванията за желаещите да подкрепят Марек продължават до 12 часа на 24 май в Спортната зала при Сашо Паргов и Стоян Стоянов. Очаква се и доста от привържениците на дупнишкия отбор да предпочетат да пътуват за мача с личните си автомобили, което да оформи общ брой на агитката от около 400 запалянковци.
От Марек призоваха феновете, които ще се възползват от безплатните автобуси, да не чакат последния момент, а да се запишат възможно по-скоро.
Изходът на двубоя между бистришките “тигри” и Марек ще даде отговор на въпроса кой ще е новият член на професионалния футбол. В класирането на Югозападната “В” група дупничани имат преднина на върха от 3 точки пред Витоша, като и при равенство Марек ще запази лидерската си позиция.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети