Започнаха записванията за феновете на Марек за гостуването в Бистрица

Константин Соколов
15.05.2013
размер на текста:

Феновете на Марек от сега се готвят за гостуването на Витоша (Бистрица) на 26 май в мач от предпоследния кръг на Югозападната “В” група. Очаква се именно този мач да определи новия член на професионалния футбол, въпреки че преди това са срещите от 28-мия кръг. В неделя дупничани приемат аутсайдера Рилски спортист, докато “тигрите” имат на пръв поглед тежка визита на Струмска слава. Според познавачи обаче Витоша ще мине победоносно през Радомир и разликата с Марек ще се запази 3 точки. Така интригата около първото място ще трябва да се разплете на 26 май в Бистрица.
За съдбоносното гостуване желаещите да подкрепят Марек със сигурност ще са значителен брой и за това от клуба организират предварителни записвания за пътуването до софийското село. Кметът на Дупница Методи Чимев има готовност да осигури достатъчен брой безплатни автобуси, за да бъдат извозени всички запалянковци. Записванията вече започнаха и ще продължат до 24 май в Спортната зала при Сашо Паргов и Стоян Стоянов.
"Днес имах среща с г-н Чимев и обсъдихме ситуацията. Решихме да правим записвания, за да имаме ориентир за броя желаещи. Записванията ще стават до 12.00 часа на 24 май в Спортната зала при Сашо Паргов и Стоян Стоянов", обясни изпълнителният директор на Марек Иво Паргов.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети