Октай с второ писмо: Нито НСО, нито НЛО ще опазят ДПС от народния гняв

DenNews.bg
04.04.2013
размер на текста:

"Нека лидерът на ДПС Ахмед Доган и пиявиците около него, които са част от неговото тяло, приемат случилото се в НДК като предупреждение и възможност, която им се предоставя в днешните демократични времена", пише Октай Енимехмедов, който на 19 януари нападна Доган с пистолет, във второ писмо от ареста с дата 2 април.
Писмото, публикувано в "24 часа", е озаглавено с цитат на Левски "За чиста и свята република", а хартията е оцветена като националния трибагреник.
Енимехмедов, който вчера бе обвинен в опит за убийство, съветва Доган и приближените му да се оттеглят невредими от политическата сцена, като преди това се извинят на избирателите си за извършените престъпления и предателства.
"Да преотстъпят местата си на по-младите, които да се заемат отговорно с развитието на различните отдалечени региони в страната. В които преобладават предимно граждани от турски произход", пише в писмото.
"В противен случай нито НСО, нито НЛО ще бъде в състояние да ви предпази от народния гняв", пише Енимехмедов.
Той беше издигнат за независим кандидат-депутат от инициативен комитет от Бургас. Председател на инициативния комитет е вторият му баща Руси Стоянов.
На 1 април Районната избирателна комисия в Бургас регистрира инициативния комитет, като в срок до 9 април той трябва да внесе 5 хил. подписа и 10 хил. лева депозит.
При регистрация на Енимехмедов като кандидат-депутат той трябва да бъде пуснат от ареста за предизборната кампания.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети