Марек приема Миньор (Бд), стиска палци за Пирин (Бл)

Константин Соколов
30.04.2013
размер на текста:

Лидерът в Югозападната “В” група Марек има наглед лека задача в 26-тия междинен кръг от първенството. В сряда дупничани приемат последния в класирането Миньор (Бд), като срещата на стадион “Бончук” е с начало 18 часа. След важната победа миналия кръг в Ихтиман сега тимът на Румен Стоянов излиза за нов успех. Вниманието на ръководството и феновете на Марек пък ще е насочено към Благоевград, където по същото време Пирин приема основния конкурент на дупничани за влизане в “Б” група Витоша (Бистрица). Естествено всички в Дупница ще се надяват “орлетата” да победят отбора на експремиера Бойко Борисов и по този начин да улеснят задачата на Марек.
Срещата с Миньор (Бд) е поверена на главния арбитър Вангел Вангелов, на когото ще помагат Борислав Митрев и Стилиян Радиев.
Междувременно изпълнителният директор на Марек Иво Паргов изрази благодарност към дупнишката агитка, която следва отбора на всеки мач. “Благодаря на феновете за подкрепата, която ни оказват на всеки наш мач. На последното гостуване в Ихтиман също бяха страхотни, което доста ни помогна да спечелим тази важна среща”, заяви Иво Паргов.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети