Страстна целувка между кандидата за депутат Гущеров и зам.-кмета Милев взриви Фейсбук

Крум Милев „изнасилва” с бутилка надуваема секс кукла, със светнали от алкохола очи на скандалните снимки позира и ОбС-шефът на Дупница Ивайло Константинов

DenNews.bg
25.04.2013
размер на текста:

Страстна целувка между депутата в последния парламент и настоящ кандидат за втори мандат на народен представител от ГЕРБ Емил Гущеров и заместник-кмета на Дупница Крум Милев взриви Фейсбук. Скандалната снимка, направена в заведение предизвика цунами от споделяния не само сред дупничани, но и от други потребители ошашавени от мъжката близост уста в уста, видимо демонстрирана с желание и от двете страни.Ако може да се вярва на датата на снимката, мъжката целувка се е случила в нощта на втори срещу трети февруари.

 


Снимката е част от серия скандални фотоси. В друг кадър Гущеров и Милев дърпат надуваема секс кукла седейки на маса с изпразнени чинии, марково уиски и боклуци останали от обилната почерпка. Видимо поизпуснала част от въздуха си кукла е прегърната през шията от Гущеров и попада в скута на друг господин, чието лице е скрито от ококореното лице на секс играчката. На следваща снимка Милев демонстрира мъжественост, като вече „изнасилва” куклата с бутилка от алкохол, докато млад мъж я държи в скута си и я е обърнал с гръб към заместник-кмета.
 

На друга снимка, със светнал от алкохола поглед, зад чашите с уиски, вдигнати за наздравица, наднича и председателят на ОбС-Дупница и президент на волейболния Марек Ивайло Константинов. До него с натежали клепачи е Крум Милев, собственикът на рекламна агенция Симеон Георгиев-Мони, който е бивш съученик на Гущеров, Константинов и другия заместник-кмет Красимир Георгиев. Най-близо до обектива и на този кадър се вижда лицето на Гущеров.
Снимките са придружени и от коментари, преминаващи от възмущение до майтапи, но най-честата реплика на потребителите е отчаян вопъл към Господ Бог, когото питат това ли са хората, които управляват Дупница и страната.
Другото което прави впечатление е, че снимките са от различни разпивки на групата.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети