Феновете на Марек се стягат за Самоков, само 50 души ще викат за Габрово

dennews.bg
02.04.2013
размер на текста:

Дупнишките фенове ще подкрепят волейболния шампион Марек Юнион-Ивкони и във финалните мачове срещу КВК Габрово. Финалната серия ще се проведе в зала “Арена Самоков”, а за привържениците на Марек е осигурен безплатен транспорт. Първата среща е в сряда от 17.30 часа, като автобусите за Самоков потеглят от 15 часа от Спортната зала в Дупница, а последният е в 16 часа. От клуба имат готовност да осигурят транспорт за всички желаещи да подкрепят любимия си отбор в битката за титлата.
В “Арена Самоков” ще присъстват и привърженици на КВК. Ръководството на габровския клуб също организира безплатен транспорт. Агитката от Габрово обаче ще бъде далеч по-скромна от тази на Марек. Очакванията са не повече от 50 души да викат за КВК, докато феновете от Дупница да бъдат в пъти повече.
Тимът на КВК вече пристигна в курорта Боровец, като отседна в хотела на бившия капитан на националния ни отбор Димо Тонев. Днес за Самоков тръгва и тимът на Марек Юнион-Ивкони.
Втората среща от финалната серия е насрочена за петък (5 април) също от 17.30 часа, като и за тогава Марек осигурява безплатен превоз за запалянковците. Играе се до две победи от 3 мача, като ако се стигне до 3-ти сблъсък, той ще се проведе на 7 април (неделя).
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети