Чимев посочи местата за поставяне на агитационни материали за изборите

DenNews.bg
16.04.2013
размер на текста:

Със заповед на кмета на община Дупница Методи Чимев са определени местата за поставяне на агитационни материали на територията на община Дупница, за предстоящия избори на народни представители, насрочен за 12 май.
Плакати може да се поставят на:
-Подпорната стена на старите гробища – ул. “Орлинска”
-Подпорната стена в края на ул. “Ген. Георги Тодоров”
-Подпорната стена на ул. “Кокиче” (стръмната улица към Градската градина)
-Металната ограда на ул. “Цар Освободител” (спирката срещу Учителския институт)
-Бетонни “гъбки” на ул. “Орлинска”
-Метална ограда вдясно от кръговото движение на изхода за гр. Кюстендил
-Метална ограда вдясно след Аракчийски мост
-Метална ограда срещу паметника на Васил Демиревски
-Всички поставени табла и изградени колонки за разполагане на рекламни и агитационни материали за община Дупница и прилежащите кметства към нея.
Забранено е поставянето на агитационни материали на сгради – общинска собственост, независимо от съгласието на наемателите и на превозните средства на обществения транспорт, независимо чия собственост са те.
За поставените агитационни материали на места, извън определените по т. 1 от настоящата заповед, ще се налагат санкции, съгласно законовите разпоредби.
Три дни след изборите агитационните материали трябва да бъдат премахнати от лицата, отговорни за тяхното поставяне. Отговорност ще бъде потърсена от партиите, коалициите и инициативните комитети.
Изпълнението на заповедта се възлага на началника на РУП-Дупница, началник отдел “С и С” и Звено “Общински контрол” към община Дупница.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети