290 милиона долара вкарват в люта битка Деми Мур и Аштън Кътчър.

dennews.bg
07.03.2013
размер на текста:

290 милиона долара вкарват в люта битка Деми Мур и Аштън Кътчър.
Кътчър подаде молба за развод през декември 2012 г., но Мур отказваше да подпише документите. Сега обаче актрисата явно е променила мнението си, тъй като най-сетне ще заведе официален иск за раздяла със звездата от "Двама мъже и половина".
Причината е, че Деми е разочарована от споровете им по финансовите въпроси. Запознат източник разкри пред в. "Ню Йорк Пост", че актрисата може да заведе иск за развод още идния вторник.
""Двамата се надяват, че адвокатите им ще постигнат споразумение тази пролет, в противен случай ще се стигне до съдебно дело", допълни същият източник.

Ако двамата отидат на съд, ще трябва да делят. Кътчър е най-високо платеният актьор в американската телевизия и миналата година е спечелил повече от 22 милиона долара от участието си в хитовия сериал "Двама мъже и половина".
Неговото лично богатство се оценява на около 135 милиона долара, докато това на Мур се смята, че е около 150 милиона благодарение на филмите й през 80-те и 90-те.
"Аштън направи много пари, след като се ожени за Деми - много повече, отколкото тя. Но въпреки че стана толкова известен чрез нея, той вярва, че не й дължи толкова много", сподели източник.

 

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети