Химичен анализ на фас от марихуана и медицинска експертиза отложиха пак делото за убийството на Антонислав

dennews.bg
28.03.2013
размер на текста:

Владислав Григоров влезе в съдебната зала с двамата си адвокати

Делото за убийството на Антонислав Георгиев от Дупница бе отложено за месец май, след като стана ясно, че все още не е пристигнала химическата експертиза на фас от марихуана, открит в апартамента на подсъдимия Владислав Григоров. Защитата поиска да бъде изслушано вещото лице, което не дойде днес заради продължителен болничен, както и отново да бъде представена медицинската експертиза от аутопсията на Антонислав. Адвокатите бяха категорични, че ще поискат да бъде направено нова такава, тъй като ще оспорват представената към момента.
На днешното заседание не се явиха и двама от свидетелите- Ангел Недев и Мартин Марковски, които се оказа, че са заминали за Щатите. Адвокатите на Владислав поискаха съда да изиска по служебен път информация за това кога са напуснали пределите на държавата и дали ще се върнат отново в страната.

Единственият свидетел по делото днес беше Радослав Стоименов


На днешното заседание се яви само един от свидетелите и това беше общият работник към Рила газ, помолен от разследващите полицаи да стане поемно лице при огледа на апапртамента на Владислав Григоров, в който бе убит Антонислав.Радослав Стоименов обясни, че е бил на работното си място на улица Раковска, където асфалтирал. За това какви улики точно са били открити при огледа, свидителят на можа точно да си спомни, обясни само, че не е забелязал вратата на апартамента на Владислав да е била разбивана и по нея да има следи от взломяване. Единственото, което си спомняше днес Радослав Стоименов бе, че от всички стаи в апартамента хаос е имало само в спалнята, където видял и портмоне с канадската шофьорска книжка на Владислав. Адвокатите на подсъдимия го попитаха и дали са му били разяснени правата от полицаите като поемно лице и че има право да оспорва, Радослав обясни, че това не е било направено.
На днешното заседание върнаха канадската шофьорската книжка на Владислав Григоров, иззета по време на огледа на местопрестъплението.
Следващото заседание по делото ще бъде на 14-и май от 10,30 ч.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети