Полицаи спасиха мъж от самозапалване и го арестуваха

DenNews.bg
27.03.2013
размер на текста:

Мъж бе спасен от самозапалаване от полицаи и впоследствие арестуван. Случаят се разиграл на фона на драмата на 45-годишната Виктория Русимова, която заплаши, че ще се самозапали, тъй като днес трябва да бъде изведена от апартамента й в Ботевград от съдия-изпълнител, заради задължения.
Арестуваният Николай Гацев е от 50-те души от палатковия лагер пред парламента, които пристигнали в блока на Русимова, за да я предпазят от самоубийство и да предотвратят извеждането й от жилището, съобщи БНР.
Гацев се полял със запалителна течност, но присъстващите на мястото полицаи действали светкавично и му отнели запалката и бутилката с бензин. По непотвърдени данни Гацев е адвокат по професия.
Хората от Ботевград днес не застанаха зад нея, тъй като според тях съдия-изпълнителката Надя Василева е упълномощена да си свърши работата. Историята датира от 2006 година, когато Виктория Русимова взима заем от банка ДСК, а след това този заем е изплатен от нейния поръчител, който пък завежда дело срещу Виктория и по съдебен път си търси парите с документи, които са юридически изрядни.
Съдия-изпълнителят Надя Василева успява да продаде жилището и преди четири месеца то вече има нов собственик. Той пристигна на място, за да влезе в имота си. Съдия изпълнителят Надя Василева също е пристигнала, но Виктория не желае да напусне жилището си. Входът, в който живее, е блокиран от полицията.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети