Йешич бесен, изхвърли Скункса на “Господари на ефира”

dennews.bg
12.03.2013
размер на текста:

В скандал на раздяла с ЦСКА се замеси вече бившият старши треньор на отбора Миодраг Йешич. Сърбинът бе посрещнат тази сутрин на стадион “Българска армия” от екип на „Господари на ефира”. Репортерът на предаването Боби Ваклинов опита за втори пореден ден да му връчи популярната награда „Златен скункс”. Малко преди 10:00 часа Йешич пристигна на “Армията”, за да уточни условията по раздялата с "червените" и бе причакан от “господарите”, съобщава Novsport.com.
За втори пореден ден обаче треньорът не получи “приза” и докато в понеделник набързо отпраши с колата си, днес още с излизането си бе подхванат от Ваклинов. Миодраг Йешич обаче отново отказа да вземе Скункса. И тук вече се стигна до скандал, тъй като настойчивите опити на Боби Ваклинов ядосаха Йешич и той нарече репортера "маймун". След това Генерала побърза да се шмугне в административната сграда.
На излизане сърбинът отново бе помолен от Ваклинов да вземе наградата, която дори бе оставена в колата му. Йешич обаче я изхвърли, отново нарече представителя на предаването „маймун” и напусна с мръсна газ „Българска армия”.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети