Анна Шикова ще се учи да бъде шеф на социалните в Дупница в движение

Даниела Методиева
05.02.2013
размер на текста:

Новият директор на “Социално подпомагане” в Дупница Анна Шикова, която е главен счетоводител по професия, ще се учи в движение. В първия си работен ден тя обяви пред журналисти, че има ентусиазъм да се докаже на новото си поприще, прочела е досега доста неща и ще продължи да се подготвя и обогатява знанията си в областта на социалното подпомагане. След завършването на средното й образование в Дупница, Анна Шикова зевършва УНСС специалност счетоводство и контрол. След това работи последователно по специалността си като главен счетоводител в ДЗИ, “Винпром”, “Пътно поддържане” и един от местните клонове на банка.
“Човек се доказва с работата си, важно е името му, без значение от коментарите”, заяви Шикова по повод изказванията, че семейството й е близко до депутата от ГЕРБ Емил Гущеров.
“Живеем в малък град, в който всички се познаваме, да, познавам Емил Гущеров, родени сме в една година, учили сме в едно и също училище”, добави още Шикова.
Новият директор на “Социално подпомагане” в Дупница обясни, че е доволна от колектива и първите й впечатления са отлични от хората, които ще бъдат нейни подчинени.
А първата задача, с която се заема на новия й пост, е да настани самотен възрастен мъж от село Крайници в старчески дом.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети