Софийски рефер свири втори пореден мач на Марек

dennews.bg
28.02.2013
размер на текста:

Столичният арбитър Димитър Буров ще ръководи мача от първия пролетен кръг на Югозападната “В” група Места – Марек. Това определи Съдийската комисия към Зоналния съвет на БФС в София. Асистенти на Буров ще бъдат съгражданите му Димитър Русев и Радко Кръстанов. Назначението може да се приеме като доста странно, след като същият рефер свири на дупнишкия отбор и в изминалия 15-ти кръг на първенството. В последния есенен кръг Марек игра като гост на Сливнишки герой и главен рефер беше именно Димитър Буров. Двубоят в Сливница завърши 0:0. Функциите на 4-ти съдия на сблъсъка в Хаджидимово ще изпълнява Павел Цеков, а за делегат е назначен легендата на Славия Тодор Праматаров.
Съседското дерби Витоша (Долна Диканя) – Германея е поверено на рефери от Пазарджик. Главен арбитър ще бъде Иван Бундов, на който ще помагат Ст. Михайлов и Георги Димитров. Делегат ще бъде небезизвестният бивш рефер Кънчо Димитров.
В 16-тия кръг Миньор (Бд) приема Ботев (Ихт), а срещата ще мине под ръководството на съдии от благоевградската колегия. Главен арбитър ще бъде Георги Иванов, а флага за засадите ще вдигат Пламен Ванков и Никола Попниколов.
Реферът от Дупница Йонко Гергов пък ще свири мача Рилски спортист – Чепинец. Асистент арбитри на двубоя на стадион “Искър” в Самоков ще бъдат Красимир Кирилов от Бобов дол и Райко Цветков от Кюстендил.
Всички срещи са в неделя от 15 часа.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети