Отлагат “А” и “Б” група заради протестите?

dennews.bg
25.02.2013
размер на текста:

Все по-мащабните протести в страната може да станат причина за отлагането на втория дял от футболното ни първенство. Пролетният полусезон на "А" и "Б" група трябва да стартира идния уикенд, но вероятността това да не се случи е голяма. Има сериозни опасения, че полицията няма да може да се справи с опазването на реда и недоволството на хората може да се пренесе по стадионите, пише “Тема Спорт”.
"Притеснен съм, гледайки тези протести. Ако тези дни положението не се успокои, нищо чудно стартът на първенството да се отложи. Представете си как недоволството на хората може да ескалира в един мач и да се получат поразии", с право се опасява лицензионният мениджър към Българския футболен съюз Красин Кръстев.
Според Кръстев всички тимове ще могат да започнат първенството, но има някои проблемни. "Засега никой не е индикирал, че няма да започне първенството, но няма да се учудя, ако това се случи например с Миньор. Положението е тежко и със Сливен в "Б" група. А какво правим с Етър? Какво става с този клуб? Той излиза от Велико Търново без някакви обективни причини", коментира ситуацията Кръстев.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети