Искат оставка на кмета на Дупница и екипа му

Протестиращите в неделя се изместват от Е-79 пред общината

dennews.bg
22.02.2013
размер на текста:

Снимка: Архив

„Граждани на Дупница и другите градове, да излезем в Неделя да искаме оставките на тези нагли хора от ГЕРБ! Да отстъпят управлението на Дупница на Кръгла маса с представители на гражданите и да не се показват повече!”
С този призив в социалните мрежи и по форумите се поиска оставката на кмета на Дупница Методи Чимев и целия му управленски екип, както и на останалите управници в страната, избрани с листата на ГЕРБ. За това се готвят да скандират в неделя протестиращи в Града на барикадите, които ще застанат на протест пред сградата на общината. Мастото на обявения за неделя общонационален протест, за който дупничани отново се готвеха да блокират главен път Е-79 този път за цяло денонощие, се променя. Това бе обявено официално на страницата на групата във Фейсбук. Като причина подадената оставка от страна на премиера Бойко Борисов и кабинета му вчера. Сега народното недоволство, тръгнало от високите сметки за ток, ще се пренесе пред общината, а участници призовават през социалните мрежи и през форумите кметът на Дупница като избран от ГЕРБ незабавно да подаде оставка и да напусне сградата заедно с целия си екип.
Дали протестиращите ще излязат с тези смели искания, предстои да разберем в неделя, когато за сборен пункт в 11 ч. е определен площада пред общината.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети