Мая Манолова: Община Дупница товари хора на автобуси и им плаща да протестират пред Парламента

Кметът: Каня госпожа Манолова да дойде с мен на изнесени приемни по селата

dennews.bg
21.02.2013
размер на текста:

Община Дупница товари хора на автобуси и им плаща, за да протестират пред Парламента. Това обяви народният представител от БСП Мая Манолова, която е получила информация от своите хора в Дупница.
„Градът жужи, навсякъде се говори, че в ромските махали има автобуси, които ще извозват хората към столицата, за да се включат в протеста. Организацията е тръгнала първо от квартал "Каваклия", а по наша информация в 15 ч. ще тръгне организирано шествие с още автобуси от Учителския институт в центъра на Дупница”, обясни пред dennews.bg дупничанин, пожелал да остане анонимен.

 


Разбрал за това изказване на червената депутатка, кметът на Дупница от ГЕРБ Методи Чимев изпрати съобщение до всички медии, което гласи следното:
“Каня г-жа Манолова да дойде с мен по изненсените приемни, които провеждам в момента в три села на общината – Яхиново, Червен брег и Крайници, и където с екипа си се срещаме с хората и се опитваме да разрешаваме проблемите им. Нека си провери информацията, а не да отправя измислени нападки към общината в търсенето на сензации”.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети