Чимев с обещания към още три села

DenNews.bg
16.02.2013
размер на текста:

Кметът обеща и почистването на превърнато в сметище дере в Тополница.

Още три села чуха лично обещание от кмета на Дупница Методи Чимев за намеса по посочени от местните жители проблеми и то в най-кратки срокове. На изнесените приемни на кмета в Пиперево, Тополница и Делян, на които участваха и шефът на ВиК-Дупница Илия Илиев и директорът на дирекция “Строителство” Серьожа Котев, Чимев обеща асфалт, крушки и тръби.
Обещанието за Пиперево е, че ще бъде ремонтирано водопроводното отклонение на главния път и ще бъде вкарано в отводнителния канал. Ще бъде почистено дерето на селото, ще бъдат поставени осветителни тела, където е необходимо. От общината ще подадат сигнал и до “Актавис” за укрепване на
терена около газопровода, защото може да се създаде много сериозен проблем при спукване.
В Тополниоца ще бъде отремонтирано трасето от главния път до центъра, като вече са проведени разговори със строителна фирма. От ВиК ще монтират спирателни кранове, пътя до гробището ще се подравни и почисти, както и другите улици в селото.
На делянци Чимев обеща да разговаря с фирмата, която добива доломит в района за асфалтиране на главната улица. Ще бъде отреагирано за осветлението в селото. На срещата се появиха и
арендаторите на земеделска земя, които поеха ангажимент пред хората и кмета да поправят пътя, по който минават през селото и да използват заобиколно трасе.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети