Захари Бахаров, Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро буйстват след сватба в Дупница

DenNews.bg
16.12.2013
размер на текста:

Снимка: theatre.art.bg

Секссимволът на българското кино и театър Захари Бахаров и „Господарите на ефира” Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро буйстват след провалена от булката сватба в Дупница.
Спокойно, подвизите на тримата и дузина техни приятели не са част от криминалния бюлетин, а сюжетната линия на постановката „Тестостерон”, с която Народен театър „Иван Вазов” гостува днес в драматичен театър „Невена Коканова”.
Автор на комедията с кървави пръски е Анджей Сарамонович, постановката е на Пламен Панев, сценографията на Татяна Димова и Ралица Русева.
Актьорският състав допълват Филип Трифонов, Добрин Досев, Стефан Денолюбов, Васил Сумрачки и Кирил Бояджиев.
Постановката започва драматично, когато неколцина мъже връхлитат в ресторант, влачейки пребит човек. Оказва се, че идват от сватба, която току-що е била осуетена. В кулминационния момент на церемонията булката вместо да каже заветното „Да!", се е хвърлила на един от присъстващите с целувки. След настъпилата суматоха, бой и истерия, роднините на младоженеца повличат със себе си виновника за поругаването на тяхната семейна чест.
Какво всъщност е станало? Дали пребитият наистина е невинен, както упорито твърди? Защо булката най-неочаквано е заявила: „Моето сърце принадлежи на друг"? Къде се е изгубил нещастният младоженец и защо келнерът в ресторанта никога не може точно да обясни как се стига до тоалетната?
Това са само част от въпросите, от които тръгва да се разплита сюжетът на „Тестостерон", комедията, превърнала се в абсолютен хит за полския театър.
Представлението в Дупница започва в 19 часа днес.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети