“Гладиаторите” изненадаха треньора си за юбилей на клуба

Константин Соколов
12.12.2013
размер на текста:

25-годишен юбилей отбеляза клубът по таекуондо Гладиатор. Дупнишкият клуб, утвърдил се като един от най-успешните у нас, събра на тържеството някои от най-известните си състезатели, гости от федерацията и представители на общината. Момчетата и момичетата от отбора пък изненадаха Христо Михалчев с торта и специална грамота за “най-готин” треньор.
Президентът на Гладиатор Венцислав Бичаков и изпълнителният директор Иво Ников поднесоха приветствие, като отбелязаха, че тимът е спечелил над 100 медала от различни турнири, а в момента в клуба тренират над 200 таекуондисти от всички възрасти.

Бичаков подари и специални плакети на кмета на Дупница Методи Чимев и на вицепрезидента на Българската федерация по таекуондо Петър Палазов. Плакет естествено имаше и за основателя на клуба и първи треньор Евгени Тодоров, който е и световен шампион за ветерани от първенството в Талин (Естония).
Състезателите направиха и демонстрация на уменията си и обраха аплодисментите на гостите.
Статеутки пък получиха Теодор Георгиев, Краси Томанов, Виктория Константинова, Стефан Самарджиев, както и европейските вицешампионки от тази година Ивона Цинцарска и Луиза Захариева.

 Видео презентация, подготвена от Димитър Димитров пък проследи историята на клуба, водеща началото си от 1988 г.
В заключение кметът Чимев пожела през 2014-та Гладиатор да стигне световния връх.
 

Най-четено

Темите от "Общество"

Етикети