Прокоба над БСП-депутатите от Кюстендилско: След Ибришимов и Манолова с патерици

DenNews.bg
05.11.2013
размер на текста:

Квестор оказва помощ на Манолова.

Картечницата на БСП Мая Манолова премина на стендбай режим днес, след като се появи в парламентарната зала с патерици. Зам.-председателката на НС опря до помощта на квестор, който я даде ръка при изкачването й до трибуната, за да заеме мястото си до парламентарния шеф Михаил Миков.
Появата на депутатката, иначе спретната в розово-червено сако, предизвика бурна реакция от страна на колегите й, които в порив на любопитство вдигнаха шум. Това накара Миков да призове за тишина с думите: „На всеки може да се случи”.
Самата Манолова коментира, че е претърпяла инцидент, без да посочи какъв точно е бил той и добави, че на никой не пожелава да преживее такова нещо.
Депутати, предимно от опозицията, веднага зашушукаха, че най-вероятно социалистката е претърпяла битов инцидент.
Дали обаче над народните представители от Кюстендилска област не е надвиснала прокоба, след като на Манолова й се наложи да разчита на патерици за придвижването си в момент, в който от тях още не се е отървал колегата й Иван Ибришимов от Дупница. Стоматологът претърпя операция на ахилеса преди няколко седмици в правителствена болница.
Въпреки травмата Манолова няма как да пропусне работния ден в Парламента, след като в неделя депутатът от Христо Бисеров изненадващо обяви напускането партията си ДПС, Парламента и зам.-председателския пост в НС.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети