До дни започва полагането на пътна маркировка на пътя от Дупница до село Крайници

DenNews.bg
04.11.2013
размер на текста:

Полагане на пътна маркировка по трасето (през селата) Дупница-Яхиново-Червен брег-Крайници ще започне в следващите дни. Преди няколко месеца по време на изнесените приемни на кмета на Общината инж. Методи Чимев в селата, местните хора бяха поставили въпроса и получиха обещание от Чимев за това. "До колкото споделиха хората тогава, близо 10 години не е полагана маркировка в това направление и се създават предпоставки за ПТП. При подготовката на документите за избор на фирма-изпълнител бях изискал да бъде задължително вкаран и този участък, защото хората имат пълно право", лаконичен бе инж. Чимев.
Фирмата, спечелила тази поръчка е "Виалукс България" ООД-София, която полага маркировката в града. Поради липсата на каквито и да било контури, дейностите ще отнемат поне няколко дни, за да бъде подготвено трасето за полагане на маркировка.

Най-късно утре трябва да приключи изкърпването на дупките по уличната мрежа в района на Наков мост и ПГ "Акад.С.П.Корольов". Пространството пред "Механото" е предвидено за цялостно асфалтиране
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети