Две фирми кандидатстват за зимното поддържане в Дупница

DenNews.bg
09.10.2013
размер на текста:

Две фирми са подали документи за участие в процедурата по възлагане на обществената поръчка за зимното поддържане, снегопочистване и опесъчаване на територията на община Дупница.
Общинска комисия, чието председателстване бе поето от транспортния шеф Стефан Бойчев, заради отсъствието на зам.-кмета Олга Китанова, отвори офертите вчера.
Документи са подали "Мегаинвест-Холд" ЕООД - Дупница и
"Меридиан" ЕООД – Дупница, която извършваше зимното поддържане през сезон 2012/2103.
Комисията разгледа предложенията по реда на постъпване подадените оферти. В едномесечен срок, тя трябва да се произнесе, след което да се премине към отваряне на ценовите оферти. Прогнозната стойност за цялата поръчка по двете обособени позиции е 120 000 лв без ДДС.
Поръчката е разделена на две процедури-за поддържане на уличната мрежа в Дупница, която е с дължина от 78,200 кв. и поддържане на извънградската пътна мрежа с дължина 85 км.
Припомняме, че зимният сезон 2012/2013 зимното поддържане в общината бе възложено на фирма "Меридиан", която спечели конкурса с два пъти по-ниска цена на километър-12 лв., от предложената от другия кандидат- "Пътно поддържане".
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети