Нападнатият дупничанин висял със заеми и вересии, очевидци видели двама биячи

DenNews.bg
29.10.2013
размер на текста:

Снимка: Фейсбук

Нападнатият късно снощи пред вход „Г” на бл. 3 в жк Бистрица дупничанин е 40-годишният Александър Младжов. Продължава разследването за нападението срещу него, при което той е ударен в основата на черепа и му е нанесена тежка мозъчно-черепна травма.
От наши източници разбрахме, че Младжов от години затъвал в заеми и кредити и то не само към банки и небанкови институции, но взимал суми от 50-200 лв. и от физически лица. По заведения в града пък имал неизплатени вересии.
Той е работил в ТЕЦ „Бобов дол”, след като не успяла да спре необмислените му харчове съпругата му се развела с него и взела дъщеря им при себе си. Според съседи на Младжов съпругата му не издържала и след като престоят й в Гърция, където работила, се оказал напразен, тъй като изпращаните от нея пари изчезвали. Познати на Младжов не могат да си обяснят къде са потъвали парите, след като той работил на добра заплата, нито пиел, нито играел комар, бил кротък и неконфликтен. „Обича да се глези”, е обяснението на съседи. Освен това, самият Александър обяснил преди време, че наследил дълговете и на починали си брат. Той има и сестра, която живее в Бургас. С нея често се карал, заради широките си пръсти. Преди около две години Младжов изчезнал от Дупница и се разбрало, че отишъл да живее с жена в Кюстендил, след което рядко се вясвал в родния си град.

Петна кръв издават мястото на нападението пред бл. 3.


Съседи в блок 3 са забелязали, че снощи той е бил нападнат от двама мъже с качулки.
Според познати най-вероятно целта е била да го „ошамарят” и сплашат във връзка със задълженията му, но се е стигнало до тежкото нараняване.
Петно кръв издава мястото, където Младжов е бил изненадан и нападнат в гръб.
Разследването по случая продължава. Криминалисти вървят по всички следи на Младжов и се водят с разпити както с познати лица от криминалния контингент, така и с познати на пострадалия.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети