Нападнатият мъж в Дупница е ударен с тъп предмет по главата

DenNews.bg
29.10.2013
размер на текста:

Нападнатият дупничанин, за когото по-рано ви съобщихме, е ударен само веднъж, но изключително тежко в основата на черепа. Ударът е нанесен с тъп предмет, съобщиха от полицията.
40-годишният мъж се е прибирал към дома си, когато е бил издебнат и нападнат в гръб пред вход „Г” на бл. 3 в жк. Бистрица.
Няма данни за грабеж.
Криминални полицаи и днес продължават обхода в най-големия жилищен квартал на Дупница. Привикват се познайниците на полицията за разпит. Тъсрят се и очевидци на нападението.
По първоначални данни пострадалият не е криминално проявен. От полицията засега не съобщават версиите, по които се работи. Възможно е нападението да е лично отмъщение или неуспял опит за грабеж, които е бил прекъснат от появата на автомобили и хора в района.
Както вече ви съобщихме, пострадалият е с тежка черепно-мозъчна травма и транспортиран за лечение в „Пирогов”.
Нападението е станало около 21 часа, но огледа на местопроизшествието продължи до след полунощ. Още снощи полицаите спираха за проверка всички преминаващи пешеходци и автомобили в района на блок 3.
Това е първият сериозен криминален случай от както в РУП Дупница се завъртя рокада в управлението. Досегашният началник Борислав Динев бе върнат на предишния си пост-шеф на Криминална полиция, а за началник бе назначен бившият шеф Валентин Гълъбов.
Разследването на случаят от снощи сега е в ръцете на Динев и екипа му, под ръководството на Гълъбов.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети