Нито един кандидат да пази общинските обекти в Дупница с физическа охрана

DenNews.bg
24.10.2013
размер на текста:

Нито една фирма не е проявила интерес към обществената поръчка за охрана на общинските обекти в Дупница в частта й за физическа охрана. Един е кандидатът подал оферта за извършване на охрана чрез сигнално-охранителна техника. Крайният срок за подаване на документите бе в 17:30 часа вчера, а днес офертите, т.е. едната оферта, бе отворена от комисия, председателствана от зам.-кметът Крум Милев.
За позицията “Охрана чрез сигнално-охранителна техника на обекти”, по която има един кандидат, е с прогнозната стойност 40 000 лева без ДДС.
Поради липсата на кандидати за физическа охрана ще се премине към процедура на пряко договаряне. Заложената сума по тази позиция е 402 000 лева без ДДС.
В срок до 20 ноември, комисията трябва да приключи работа по проверка редовността на документите на единствения участник, ако те отговарят на всички изисквания ще бъде обявена дата за отваряне на ценовото предложение.
Процедурата се отнася за 23 общински обекта, като физическа охрана е заложена за стадион „Бончук”, Градската градина, гробищния парк, казармен район „Бунищерица” и ГСМ „Злево”, общежитието на Учителския институт, парк „Рила”, както и чакалнята на автогарата.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети