Юристката на община Дупница: БСП-ДПС-Атака превърнаха НС в частна собственост, всички българи на психотест!

Dennews.bg
02.10.2013
размер на текста:

За пореден път юристката на община Дупница Десислава Стойнева се оказа много ангажирана политически във връзка със ставащото в Парламента и отново излезе със своя позиция, която публикува на страницата си във Фейсбук.
След като преди 5 години екскметът Първан Дангов обяви, че Общинският съвет в Дупница е частна собственост, а общинските съветници защитават частни интереси, днес Стойнева копира от него и обяви, че тройната коалиция е превърнала Народното събрание в частна собственост.
„Тези национални предатели БСП-ДПС-Атака и неадекватната им правителство си мислят, че Народното събрание им е частна собственост! Едно време така са се държали комунистите, тези ги надминаха. Къде е "демократа" Станишеф и "сладкодумеца" Местан?! Народните представители от тези три партии са срам за България! Тези хора освен за лично облагодетелстване, държейки кокала до последно, за друго не мислят. Дали пък не искат да върнат чл. ! от Конституцията до 1989 г., но ние сме тези, които не трябва да им го позволим!
В тази връзка според мен всички в България трябва да се подложим на психо тест. Не е нормално случващото се в Народното събрание, а още по-ненормално ми изглежда 7 милиона човеци да са безразлични към ставащото, или да гледат с насмешка идиотизма на управляващите! Май да си българин, вече се превръща в диагноза!!!
#ОСТАВКА, червено-кафяви боклуци!”, гласи изказването на Стойнева.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети