Григор Димитров: Животът ми стана по-рус...

DenNews.bg
30.01.2013
размер на текста:

Най-добрият български тенисист Григор Димитров взе отношение по смяната на Франция с Швеция, относно тренировките, треньора и академията при среща с медиите преди мачовете на България за Купа Дейвис срещу Финландия. „Трябваше да стане факт тази смяна, не съжалявам, че напуснах Франция, сега има голяма разлика по отношение заниманията във фитнеса, структурата на тренировките и самия живот. Откакто съм в Швеция, един-два пъти съм се виждал с Бьорн Борг. Животът ми стана по-студен и по-рус“, каза Гришо, цитиран от Гонг, може би намеквайки и за връзката си с Мария Шарапова. Гришо обаче избегна темата като каза, че „няма личен живот“. Хасковлията не отговори и на въпроса: „Как е с руския?“.
Номер 40 в световната ранглиста при мъжете изрази мнение, че непримиримият му характер е едно от основните му оръжия на корта. „Борбеността е най-силният коз в играта ми. Това зависи изцяло от мен, защо не по-скоро да зачестят и мачовете ми със състезатели от Топ 4“, допълни Димитров.
Той проведе тренировка тази сутрин със съотборниците си от националния ни тим в зала „София” преди мачовете срещу Финландия. Гришо се подготвя под ръководството на капитана и негов баща Димитър Господинов, както и с неговия нов личен треньор Михаел Тилстрьом.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети