„Гробар” от България е най-добрият футболист в Сърбия

DenNews.bg
22.01.2013
размер на текста:

Националният защитник на България Иван Иванов получи наградата си за най-добър футболист на сръбския Партизан за 2012 година. На вчерашната тренировка на отбора на Иванов бе връчен специален плакет от спортния директор Любиша Тумбакович, информира Спортал. Българинът спечели първото място в допитването сред феновете на „гробарите” в края на миналата година. "Честитя на Иван признанието, което заслужи от нашите привърженици. Щом те го определиха за най-добър футболист на шампиона, това автоматично означава, че той е най-добър и в цяла Сърбия", заяви без капка скромност Тумбакович.
Иван Иванов пък отбеляза, че съотборниците му са главната причина да спечели приза. "Това признание е голяма чест за мен и ме мотивира да продължа в същия дух. Футболът е колективен спорт и без съотборниците ми нямаше да постигна нищо. Ще кажа само още едно нещо: продължаваме напред към шестата поредна титла".
Любиша Тумабкович не пропусна да коментира и спекулациите за трансфер на българския защитник. "Много отбори се интересуват от Иванов, но той трудно ще напусне. Не можем да изпуснем толкова важен играч ", каза Тумбакович.
Заради финансовата криза Партизан е готов да изслуша евентуални оферти за Русия, но самият той предпочита да остане при "гробарите” до края на сезона.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети