Интернет се запали! Даде „Оскар” на Доган, групи зоват за забрана на ДПС, ако нападението е инсценировка

DenNews.bg
19.01.2013
размер на текста:

Интернет форуми и най-голямата социална мрежа в Фейсбук буквално се запалиха от коментари и снимки за нападението срещу лидера на ДПС Ахмед Доган, станало на сцената на днешната партийна конференция в НДК.
Групи във Фейсбук призовават: Българските власти светкавично да докажат дали нападението над Ахмед Доган не е инсценировка и ако се докаже че Е инсценирано веднага ДПС да бъде забранена със закон и изхвърлена от Българският парламент за уронване престижа на държавата и злепоставяне на държавните институции пред световната общественост.
Друга група призовава за незабавно разследване и наказание за делегатите на ДПС смазали от бой нападателя- Октай Хасанов Енимехмедов от Бургас. Той бе свален на земята и зверски удрян и ритан от членове на ДПС, въпреки че вече не представляваше заплаха. При опит да опазят от още по-жестока саморазправа Октай дори пострадаха служители на НСО.
Потребители с чувство за хумор заляха Интернет с колажи, които „връчват” „Оскар” на лидера на ДПС за най-добър актьор и най-добър сценарист. Други го оприличиха на Нео от „Матрицата”, който спира дъжд от куршуми към лицето си.
Някои сравняват днешната случка с турски сериали, а не са малко и тези, които предлагат приятелство на Октай във Фейсбук, наричайки го „юнак”.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети