Гигантски космически кораби кацат на Земята през март

dennews.bg
18.01.2013
размер на текста:

Три гигантски космически кораба се приближават към Земята! Учените смятат, че новите кораби ще пристигнат тук през март 2013 г. Случаите на засечено НЛО продължават главоломно да нарастват в последните няколко години, пише американският седмичник “World Weekly News”, цитиран от actualno.com.
Изданието се позавава на изявление на експерти от SETI (Изследователи на извънземния разум), което гласи следното: “Три гигантски космически кораба пътуват към Земята. Най-големият от тях е широк 200 мили. Другите два са по-малки. В този момент обектите минават покрай Юпитер. Съдейки по тяхната скорост, ще бъдат на Земята през пролетта”.
Три подобни гигантски кораба се приземиха в Китай и Индонезийско море през ноември 2011 г. Те са били идентифицирани като извънземни кораби от планетата Гутан. Трите кораба, които ще пристигнат през март 2013 г., щели да завършват инвазията.
Новите Гутански кораби са били засечени от свръхсекретната американска система HAARP, базирана в Аляска. Тя е била проектирана да изследва феномена на северното сияние. Според експертите от SETI обектите, които системата е заснела, са именно тези очаквани извънземни кораби. Те ще станат видими с оптичен телескоп след като достигнат орбитата на Марс. Американското правителство било информирано за ситуацията.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети