Днес и утре ще има безплатни кардиологични прегледи

dennews.bg
28.09.2012
размер на текста:

Безплатни кардиологични прегледи ще има днес и утре в Дупница. В частната болница жителите на община Дупница могат да се обърнат към д-р Василева, която ще преглежда за времето от 11 до 13 ч. В общинската болница пациентите могат да потърсят д-р Александрова, която ще преглежда от 8 до 14 ч. в спешния кабинет на партерния етаж. За тези дупничани, които пътуват и работят в Кюстендил, Благоевград или София, публикуваме информация за прегледите, които ще се извършват и там.
В столицата кардиолозите от "Пирогов" ще преглеждат между 8:00 и 14:00 часа днес и утре в 126-ти кабинет в поликлиниката на Университетската болница. За консултациите не е необходимо предварително записване по телефона.
Безплатни прегледи за сърдечно болни се извършват в отделението по инвазивна кардиология в МБАЛ – Благоевград, които текат от началото на седмицата.

Днес от 11:30 до 13:30 ч. е предварителното записване за преглед в МБАЛ „Д-р Никола Василиев” в Кюстендил в приемно-консултативния кабинет на отделението по вътрешни болести. Прегледите ще се извършват утре от 13:30 часа до 15:30 часа от д-р Александър Кадийски.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети