Студентите по икономика най-палави, бъдещите журналисти най-смирени

dennews.bg
27.09.2012
размер на текста:

Добросъвестните, усърдни и малко скучновати студенти по икономика всъщност били най-склонни на случаен секс. Това изненадващо откритие дошло след проучване на студентския сайт StudentBeans.com в 100 университета във Великобритания, в което 4656 студенти по икономика си признали, че от началото на следването си са имали най-малко петима партньори. Колегите им от останалите специалности показали далеч по-скромни умения с най-много двама.
След палавите студенти по икономика се нареждат колегите им от специалността социални дейности с 4,7 партньори, следвани от тези по маркетинг с 4,57 партньори, студентите по туризъм с 4,56 партньори и студентите по агрономство с 4,44 студенти.
В дъното на класацията се нареждат младежите, изучаващи природни науки, които съобщават средно за 1,71 сексуални партньори от началото на университета, а на предпоследно място са студентите по теология с 2,13 партньори.
Обратно на общоприетите очаквания студентите, изучаващи модерни дисциплини се оказали доста смирени. Така например тези по изобразително изкуство имат по 3,18 сексуални партньори, а студентите по журналистика са се похвалили със средно 3,01 партньори, което ги поставя в дъното на класацията.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети