Баща намери дъщеря си зверски заклана

DenNews.bg
27.09.2012
размер на текста:

Зверска смърт потресе Варна тази сутрин. Баща намери 21-годишната си дъщеря заклана и обезобразена до неузнаваемост. Основната версия на разследващите е самоубийство, за което говорили прерязаните вени на момичето, пише БЛИЦ.
Тежки прорезни рани има обаче по цялото тяло на починалата, включително и по лицето.
Аутопсия на тялото ще бъде извършена още в близките часове в МБАЛ "Света Анна".
По повод последната и най-невероятна на пръв поглед версия, БЛИЦ припомня подобен случай - отново във Варна, но през лятото на 2010 година. Тогава 33-годишният служител на кметство Владиславово Петър Четников бе открит мъртъв у дома си с 24 прободни рани. На трупа попаднала бременната му съпруга. До тялото бил и кухненският нож, с който е извършено клането. Тогава полицията и близките на Петър бяха категорични, че става въпрос за самоубийство в състояние на тежка депресия.61-годишна жена е била зверски заклана в село Манолско Конаре, съобщиха от полицията. Вчера следобед в двора на стопанска постройка в селото било открито накълцаното тяло на пенсионерката. Жената е издъхнала по изключително мъчителен начин. Само от пръв поглед се виждало, че по тялото й има десетки прободни рани по корема, гърдите и шията.
Необяснима е ожесточеността, с която жената е убита – касапинът е ръгал, докато се убедил, че сърцето й е спряло. Трупът бил открит от близък роднина на убитата, който изпаднал в шок, но успял да се обади на тел. 112. Полицаите работят по няколко версии, пише още БЛИЦ. 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети