Перничани идват за мача Марек – Перун

DenNews.bg
20.09.2012
размер на текста:

Съдийската комисия към Зоналния съвет на БФС в София определи назначенията за предстоящия 6-ти кръг от първенството на Югозападната „В” група. Отборът на Марек, който от началото на сезона не се ползва с благоразположението на реферите, приема тима на Перун в неделя. За главен арбитър за мача на стадион „Бончук” наряд получи перничанинът Мартин Никифоров, на когото ще помагат съгражданите му Владимир Виденов и Данаил Петракиев. Четвърти рефер ще бъде Димитър Димитров, а делегат на срещата – Николай Добрев.
Гостуването в Благоевград на Германея срещу Пирин (Бл) ще мине под ръководството на арбитри от столицата. Мачът на стадион „Христо Ботев”, който ще се играе на осветление от 19 часа, ще мине под ръководството на Симеон Петров, с асистенти Борислав Понорски и Добри Митов.
В този кръг отборът на Миньор (Бд) има тежка визита на Сливнишки герой, като тази среща ще бъде ръководена от софиянци. За главен рефер е определен Александър Йорданов, а флагът за засадите ще вдигат Владимир Велев и Димитър Влъчков.
Двубоите от 6-ия кръг са в неделя от 17 часа, като единствено срещата Пирин (Бл) – Германея е от 19 ч.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети