Шефът на Стоковата борса е кандидатът на волейболната опозиция

DenNews.bg
20.09.2012
размер на текста:

Снимка: Мишел Герон

Главният изпълнителен директор на Софийската стокова борса Васил Симов е кандидатът на опозицията за вицепрезидент на Българската федерация по волейбол и за член на Управителния съвет. Това обяви собственикът на Марек Юнион-Ивкони Ивайло Константинов, който се явява водач на опозицията, информира bgvolleyball.com. Симов обаче е и изпълнителен директор на Българо-американската кредитна банка и по устав той не може да се кандидатира директно за поста президент на БФВ. Точно поради тази причина на първо време Васил Симов ще се кандидатира за член на УС.
Освен от Ивайло Константинов, Васил Симов е подкрепен и от президента на Пирин Балканстрой Костадин Калоянов, изпълнителния директор на ЦСКА Александър Попов, президента на Царево Георги Чолов, бившия шеф на съдиите Васил Янакиев, волейболната ни звезда Антонина Зетова и националката по плажен волейбол Евелина Чолакова. Като кандидати за членове на Управителния съвет ще бъдат издигнати и Сашо Попов и Тони Зетова.
Като основни причини за търсене на промяната опозицията изтъкна липсата на оперативност, липсата на организация в работата, хаос във финансите и недостатъчно привличане на рекламодатели от страна на сегашното ръководство.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети