Недоволни тъщи обвиняват зетьове в педофилия

DenNews.bg
11.09.2012
размер на текста:

Недоволни от зетьовете си тъщи, кроят пъклени планове за тях и ги обвиняват в педофилия, не към друг, а към собствените им деца, информира БЛИЦ.
Вече регистрираните случаи в МВР, в които тъщи изнудват своите зетьове по този начин надхвърлят 20.
Авторитетните баби с добри професии-доктори, адвокати, прокурори, журналисти и служители на МВР, си измисляли план, в който дори забърквали и внуците си. Те ги карали да свидетелстват как бащите им ги опипват, галят по половите органи и целуват. Други тъщи пък разказвали, че са видели сцени на педофилия или че децата имитирали полов акт и така обяснявали какво точно правят с тате насаме.
В повечето случаи, властните жени се опитвали да отделят дъщерите и децата от зетьовете, от които не били доволни. Случаи на жертва били хлапета между 3 и 5 г., а когато в семейството децата били повече от едно, в схемата се въвличало най-малкото.
След като “пострадалите” подадат жалба в МВР, започвало истинското ходене по мъките, започвали се разпити, психологични тестове и др. Накрая всички от семейството сядали на детектора на лъжата, за да се разбере кой лъжесвидетелства. След това разследването се точи половин година, като през това време се забранява на бащата да доближава и вижда детето си.
До този модел прибягвали най-вече семейства, които са в процес на развод, за да обвинят мъжа и да го съсипят, обвинявайки го в педофилия. Имало и жени, които искали да изнудват законните си половинки по този начин за пари. Мъжете пък, за да не си навлекат неприятности, били готови на всичко, само за да се отърват от неприятности.
От полицията уточняват, че в 10 от разследваните такива случаи досега няма нито един, който да е верен.
Набедените в педофилия мъже вече са решили да се съберат и да направят асоциация, за да могат да се защитават.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети