Останахме без правителство, всички на командировка в Израел

DenNews.bg
10.09.2012
размер на текста:

Борисов ще се срещне с премиера и президента на Израел

За два дни оставаме без правителство. Премиерът Бойко Борисов и ключовите министри заминават за Израел, където ще се проведе съвместно заседание на двата Кабинета в Ерусалим.
По време на визитата днес и утре Борисов ще проведе среща на четири очи с израелския си колега Бенямин Нетаняху и с президента Шимон Перес.
В делегацията от българска страна са включени министрите Цветан Цветанов, Николай Младенов, Ивайло Московски, Делян Добрев, Тотю Младенов, Нона Караджова, Мирослав Найденов, Вежди Рашидов, Лиляна Павлова, Аню Ангелов, Десислава Атанасова и Сергей Игнатов.
В програмата на посещението е предвидена церемония по подписването на двустранни документи в присъствието на двамата министър-председатели: Проект на споразумение за сътрудничество в областта на информационните технологии и съобщенията, План между двете здравни министерства за сътрудничество в областта на здравеопазването и медицинската наука, Програма за сътрудничество в областта на науката, културата и образованието за периода 2012 – 2014, Споразумение между министерствата на външните работи за доходоносна дейност на членове на семейството на член на дипломатическа мисия или консулско председателство, съобщават от Пресцентъра на МС.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети