Секнаха платен секс с арест в Габрово

DenNews.bg
25.08.2012
размер на текста:

Криминално проявена проститутка и клиентът й са арестувани по време на платена сеанс в Габрово.
Заедно с 21-годишната жрица и 27-годишният й клиент, са задържани и трима сводници. Операцията по линия на противодействието на трафика на хора е на антимафиоти от сектора за борба с организираната престъпност във Велико Търново, съвместно със служители на областните дирекции на МВР в Търново и Габрово, информират от Пресцентъра на МВР.
Двама от сводниците К.К. /47 г./, криминално проявен и регистриран за измама и Н.П. /40 г./ са задържани на центъра на Габрово. В хода на паралелна операция във Велико Търново е задържан и третият сводник от групата - Г.Г. /19 г./, криминално проявен и осъждан за кражба и хулиганство.
Тримата мъже са жители на Велико Търново. При последвалите действия по разследването са извършени претърсвания на два леки автомобила и пет апартамента. Установено е, че два от апартаментите във Велико Търново са използвани за предоставянето на сексуални услуги. Иззети са компютърни конфигурации, малки количества марихуана и други вещи и предмети, имащи отношение към престъпната дейност на групата. Заподозрените са задържани за срок от 24 часа. Действията по разследването продължават.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети