Германска актриса чака дете от Берлускони?

DenNews.bg
24.08.2012
размер на текста:

Германската актриса Сабина Беган твърди, че носи детето на Силвио Берлускони. В интервюто дадено за в. “Ил Фато Куотидиано”, скарлетката допълни, че според нея завръщането на скандалния политик в управлението е неизбежно.
В отговор на въпрос за изявлението й от началото на август, в което намеква, че бащата на детето й е Берлускони, 38-годишната актриса, изявяваща се главно в сериали, потвърди пред изданието: "просто е, била съм в леглото само с него". В интервюто Сабина Беган, известна в Италия от скандала с празненствата, организирани през 2008 и 2009 г. в Сардиния и в римската резиденция на Берлускони, на които била наричана "кралицата-майка", отказва да разкаже как е реагирал бившият премиер, научавайки новината. "Не искам да говоря за това за момента", заяви Беган, която си е татуирала инициалите на Берлускони на глезена.
"За бившия премиер политиката е средство за презареждане на батериите", смята актрисата от босненски произход, чието истинско име е Беганович. Тя обяви, че скоро бившият премиер ще се завърне на първа линия.
"Когато си на определена възраст като Берлускони, който скоро навършва 76 години и си направил толкова важни неща, е трудно да не бъдеш уважаван в цял свят, смятам, че поради това той иска да се върне на сцената. Ако иска да се реабилитира, той трябва да го направи точно сега. Има желание да направи нещата по различен начин, да даде път на младите", разказва Беган.
Италианските медии днес написаха, че Берлускони се подготвя да обяви своята кандидатура, за водач на своята партията, след като цяло лято е спортувал, за да влезе във форма.
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети