Шер яхва мотора с гаджето на път към сватбения параклис

dennews.bg
21.08.2012
размер на текста:

66-годишната Шер ще мине под венчило с 42-годишния бивш член на мотоклуб Hells Angels Тим Медвец наесен. Всъщност сватбената церемония ще бъде кулминация на тяхното пътешествие на мотор. Двамата първо ще обиколят САЩ и ще се спрат в столицата на хазарта Лас Вегас. Там двойката влюбени ще се врекат във вярност във сватбен параклис в Лас Вегас.
Шер и Тим, който неотдавна изкачи връх Еверест за втори път, имаха връзка преди няколко години и бяха близо до сватба през 2008 г., но натовареният й график стана причина да се откаже от плановете си.
След края на романа им Шер беше убедена, че няма да се омъжи отново, но транссексуалният й син Чаз и другият и син Илайджа Блу я накарали да поднови връзката си с Тим.
Шер има два брака зад гърба си. Първият й съпруг беше покойният Сони Боно, баща на Чаз, за когото се омъжи през 1963 г. Двамата се разведоха през 1975 г. Малко по-късно същата година тя мина под венчило с блус музиканта Грег Олман, баща на Илайджа Блу. Двамата се разделиха две години по-късно и финализираха развода си през 1979 г. Певицата е имала връзки и с Том Круз, Вал Килмър, Уорън Бийти, Ерик Клептън и Ричи Самбора.